Train de Trainer BijZonder Geweldig

Investering

Om de groepstraining  uit te kunnen voeren volg je een verplichte Train de Trainer van minimaal vier dagdelen met lees-en werkopdrachten van 8 uur in totaal, verspreid over 6 weken. Het is belangrijk dat de Train de Trainer aansluit bij het startniveau en de eigen werkpraktijk. Daarom ontwikkelen we het programma op maat en wordt de Train de Trainer uitsluitend incompany aangeboden. 

Knap hoe de training is opgezet. Voor mij de grootste leerervaring: in de praktijk brengen hoe deze trainers het doen. Het goed overbrengen van de psycho-educatie lijkt mij nog lastig. Ik ga het intervisietraject volgen. 

Annette, oud deelnemer

Intervisie en jaarlijkse bijdrage

De aanschaf van het trainerspakket en opleidingskosten zijn eenmalig. Om de kwaliteit van de groepstraining te waarborgen, wordt per organisatie een jaarlijkse bijdrage gevraagd voor deelname aan intervisiebijeenkomsten en toegang tot de digitale bibliotheek. Deze bibliotheek wordt regelmatig ge-update en drie keer per jaar verzorgd Stichting Bijzonder Geweldig een online intervisiebijeenkomst. 

Neem contact op voor een offerte met kostenspecificatie en een voorbeeld om de mogelijkheden te laten zien.

Indien gewenst, kan de training geaccrediteerd worden.

Benieuwd?

Neem rechtstreeks contact op met de trainers. We gaan graag met je in gesprek!


Neem svp contact op voor een kopie van deze tekst.