Train de trainer Bijzonder geweldig

Programma

Het train-de-trainer programma is, net als het programma van de groepstraining ‘Bijzonder Geweldig’, dynamisch, origineel en interactief. De trainers streven naar een veilige sfeer, waar hard gewerkt wordt maar ook zeker gelachen en veel ruimte is voor eigen inbreng. 

De groepstraining ‘Bijzonder Geweldig’ wordt ruim tien jaar uitgevoerd in Zwolle, met elke start meer dan 20 aanmeldingen.
Ook buiten Zwolle is de vraag groot. Daarom wordt de methodiekhandleiding aangereikt in een train-de-trainerstraject. Het programma van dit traject wordt samengesteld op basis van uw leerwensen en is ook in-company beschikbaar. Indien gewenst is accreditatie mogelijk. 

Kwaliteit en voorwaarden deelname

Om de diepgang van het train-de-trainerstraject en de kwaliteit van ‘Bijzonder Geweldig’ te waarborgen vragen wij om een actuele CV en korte motivatie bij inschrijving. De volgende voorwaarden zijn van toepassing. De professional beschikt over:  

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Trainerservaring en/of een relevante opleiding waarin het trainersaspect is behandeld. 
  • Voldoende kennis en competenties over de aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling wat tot uiting komt in het beschikken over professionele betrokkenheid en affiniteit.

Bekijk hier een voorbeeldprogramma dat de mogelijkheden laat zien. Dit programma is ontwikkeld voor een groep van 12 ervaren maatschappelijk werkers.

Neem svp contact op voor een kopie van deze tekst.