Waar we het voor doen

Ons ultieme doel is een samenleving die huiselijk geweld niet accepteert, maar wel durft te begrijpen. Waarbij ieder mens opstaat om huiselijk geweld te stoppen, ook als het niet achter de eigen voordeur speelt. Iedereen kan leren om huiselijk geweld te doorbreken. 

Zo pakken we dat aan

Nieuwsgierig en onbevooroordeeld hebben we gehoord wat mensen, betrokken bij huiselijk geweld, te zeggen hadden. In de loop der jaren zijn wij het gaan begrijpen en nu willen we dat jij het begrijpt. Daarom hebben we een soort interne antenne ontwikkeld, die 24/7 zendt en ontvangt.

Voor jou volgen we geboeid de nieuwste wetenschappelijke inzichten en maatschappelijke ontwikkelingen. We halen inspiratie uit het leven van alledag en kleuren dit met onze kennis en jarenlange praktijkervaring (onder andere vanuit de oplossingsgerichte benadering, de systeemtheorie, geweldloos communiceren en krachtwerk).


Dit alles maken wij behapbaar. Zodat je de antwoorden op ingewikkelde vragen eenvoudig tot je neemt en snel leert hoe jij huiselijk geweld stopt.  

Meer weten? Klik hier voor ons verhaal.

Neem svp contact op voor een kopie van deze tekst.