De groepstraining BijZonder Geweldig

Wat bereik ik met deze training?

Deze groepstraining wordt door deelnemers gewaardeerd met gemiddeld een 9,5. De groepstraining voldoet aan de verwachtingen en deelnemers ervaren meer grip op hun leven. Ze ervaren de contacten met andere deelnemers als waardevol.

Mensen kiezen voor deze training omdat ze zich sterker willen voelen. Ze gaan voor persoonlijke groei en herstel. Ze willen leren van het verleden.
Een andere reden is dat de partner niet openstaat voor relatiegesprekken en ze zelf aan de slag willen. Of ze willen stress en spanningsklachten verminderen.

Ja ik wil…

Zelf bepalen hoe ik mijn leven leid.

Een gezonde liefdesrelatie.

Een goede ouder zijn voor mijn kinderen.

Steun en inspiratie van anderen.


Na de training heb je samen met anderen geleerd wat je zelf kunt doen om huiselijk geweld te voorkomen. Je zelfvertrouwen is vergroot en je hebt geleerd hoe je goed voor jezelf zorgt en anders omgaat met relaties en je gevoelens.

Daardoor ervaar je meer grip op je situatie en haal je nog meer uit het leven.

”Nu zie ik dat ik niet de enige ben. Het helpt om mensen te ontmoeten die, net als ik, weten hoe het is.”

David, 33 jaar

Benieuwd?

Neem rechtstreeks contact op of kijk op de kennisbank voor meer informatie.


Neem svp contact op voor een kopie van deze tekst.